фото: pixabay.comДо този момент се съобщава за 7 жертви след стрелбата

...
фото: pixabay.comДо този момент се съобщава за 7 жертви след стрелбата
Коментари Харесай

Местна телевизия: И заложници са взети по време на стрелбата във Виена. По първоначална информация има 7 жертви

фото: pixabay.com

До този миг се оповестява за 7 жертви след стрелбата тази нощ във Виена, само че към момента информацията не е публично доказана. Местна телевизия оповестява и за взети заложници по същото време, само че в различен регион на града.

Според телевизионния канала заложници са били взети в ресторант в седми регион на столицата.  Стрелбата в синагогата е станала в първи регион .

По-рано австрийски издания оповестиха, че наоколо до синагога в центъра на Виена е била чута пукотевица, по време на която въоръжен служител на реда е бил тежко ранен. Според известия в медиите този, който е разкрил огъня, е взривил колан с експлозиви, а други няколко нападателя се крият.

Някои локални медии съобщават за седем починали, само че към момента това не е доказано публично.  Полицията удостоверява, че няколко престрелки са били станали в центъра на града, други детайлности не се разкриват.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР